Moikka maailma!

Hei, koska entinen verkkokauppani tekijä ei vastaa sähköposteihin ja puhelimeen, on kai pakko alkaa harjoittelemaan itse tekemään verkkokauppaa.

Entisessä verkkokaupassani ei ikinä toiminut sähköpostit, eikä tekijä tiennyt syytä siihen. Monta muutakin asiaa jäi keskeneräiseksi ja hän lupasi siirtää verkkokauppani kokonaan minun hallintaani, nyt esim. webhotelli ei ole minun hallinnassani ja ilmeisemmin se sulkeutuu maaliskuussa.

Suosittelen kaikille ketkä tilaavat ulkopuoliselta verkkokaupan tai nettsivut, selvittämään että sinulla on oikeus myös siihen tilaan missä sivut sijaitsevat.

Hälyytyskellojeni olisi kai pitänyt soida siinä vaiheessa kun minulle luvattiin verkkokauppa valmiiksi 3 kuukaudessa. 14.3.2015 alkoi sivujen rakentaminen, kesäkuun alussa ei kuvat suostuneet latautumaan ja minulle kerrottiin että wordPress päivittyy vain noin vuoden välein. (huomasin että paljon useammin sitä tapahtuu). Minun ei tarvitsisi olla huolissani sivujen päivityksestä. (Nyt kun olen itse harjoitellut viikon, sivuthan päivittyvät itsestään).

Lokakuussa oli edelleen ongelmia sivujen kanssa, en saanut tilauksista sähköpostia, enkä pystynyt lähettämään asiakaskirjeitä. Vastauksia sai pyydellä useasti sähköpostilla ja facebookin välityksellä, asiaa luvattiin selvitellä.

Reilun vuoden päästä sopimuksen jälkeen minulle laitettiin viestiä, että sivuni pitäisi siirtää omaan webhotelliini jotta ongelmat ratkaisivat (ongelmia oli monia), olin vain juuri maksanut heille vuoden webhotellilaskun, joten en ruvennut niitä siirtämään ja maksamaan turhasta.

Toukokuussa 2016 luvattiin taas tutkia sähköpostiongelmaa, ei ratkaisua. Luvattiin sitten siirtää nettisivuni omaan webhotelliini ilman lisämaksuja ja ostin sitä varten lisätilaa.

Nyt on maaliskuu 2017 ja tuon toukokuun jälkeen en ole yritykseen saanut mitään yhteyttä, en puhelimella, en sähköpostilla tai facebook viestien kautta. Yrittäjällä on edelleen nettisivut pystyssä, facebookia on viimeksi päivittänyt 24.12.2016. YTJ.n kautta yritys edelleen toiminnassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.