Merinovillaiset pipo ja uutuudet

Suosittu pöllö merinovillapipo on aikuisten koossa loppunut, löytyy vielä lasten koossa.

Uusia merinovilloja saapuu piakkoin, joten niitä on kuitenkin tulossa lisää. Päävärinä musta, tämä on ihan toiveesta lähtenyt väri. Yksi pirteämpikin kuosi ilahduttaa ainakin minua.

Olen ollut nyt kahdessa maalaishenkisessä myyntitapahtumassa ja olen saanut paljon positiivista palautetta asiakkailta, jotka ovat edellisenä vuonna tai vieläkin pidemmältä ajalta ostanut Bellapuun pipon. Näitä kommentteja on ihana kuulla ja tänään näin Ruotsiin matkanneen pipon onnelisen omistajan valokuvan.

Uusina kuoseina pipoissa on saapunut siili ja kissa, osa löytyy jo verkkokaupasta, jos kaipaat juuri omaa kokoa näistä pipoista, kannattaa minulle laittaa viestiä. Näin syksyisin yritän täyttää jälleenmyyjien varastoa ja oma varasto jää kakkoseksi.

Siili seikkailee lehtikasassa, puuvilla/elastaani

kissanpennut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *