Checkout asennus

Ajattelin ensin pärjätä vain Paypalilla ja ennakkolaskulla ja ensimmäiset ennakkolaskulla maksaneet asiakkaat maksoivatkin hiennosti ostoksensa. Nyt on alkanut kerääntymään ostoksia, joiden tekijöihin en saa mitenkään yhteyttä, joten luultavasti ennakkolasku on pakko poistaa käytöstä.

Joten nyt on asennettu Checkout, mutta eihän sekään mennyt putkeen, joten tiedoksi:

Maksutapana on nyt Checkout, mutta eipä mennyt minun taidolla ihan putkeen. Maksut kirjautuvat oikein ja kuulemma asennus on suoritettu oikein, mutta joku häikkä verkkokaupassa silti on. Minun pitää käydä manuaalisesti hyväksymässä ostokset, jotta asiakas saa tilausvahvistuksen. Jos käytät Checkoutia, älä maksa kuin kerran, vaikka tuotteet jäävät ostoskoriin. Monta tahoa on yrittänyt auttaa, mutta asia vielä ratkaisematta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *