Ketutus sentään Posti

Kyselin juuri asiakkaiden mielipiteitä kumpi muovi- vai paperipussi, kuten moni varmaan tietää, paperi olisi luonnolle parempi.

Nyt sitten kuulin, että meidän Posti lähtee pois, joten se tekee minulle 22km lisämatkaa, pelkkien postitusten takia ja siinä menee se ekologisuus sitten. Tähän asti olen vienyt postin vajaa 2km päähän pääasiassa kävellen tai pyörällä. Nyt Posti siirtyy aivan toiseen suuntaan ja sinne kuljen noin kerran viikossa.

Nyt kaipaan teidän mielipiteitänne miten tämä ratkaistaan, kumman toimitustavan valitsisit?

1. Matkahuolto ainakin toistaiseksi säilyy lähes naapurissa, mutta sen halvin toimitustavan hinta on 7.90€, postikulut siis nousisivat, mutta paketti lähtisi nopeammassa aikataulussa.

2. Jos säilytän Postin kuljetuksen, suurinosa paketeista kulkee 5.90€ posteilla, mutta pystyisin viemään sinne enää noin kerran viikossa. Eli tilauksen toimitus hidastuu lähes etanavauhdiksi.

Luultavasti Posti vähentää muualtakin asiamiesposteja, joten ongelmia tulee myös postin vastaanottamisessa, ei siis vain lähettämisessä. Meiltäkään ei kulje lainkaan julkistaliikennettä kesällä paikkaan missä Posti sijaitsee, joten ongelmia tulee varsinkin autottomille. Varmaan SmartPost laatikot täyttyvät entisestään, koska minä en ainakaan pelkän paketin takia ajele montaa kilometriä, vaan paketti joutuu odottelemaan siellä noutoa.

Tässä mietin myös, että onko minun enää järkeä pitää edes verkkokauppaa, koska en pysty takaamaan nopeaa toimitusta.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *