Painopeitto 95x62cm n.4kg TILAUSTUOTE

134,00  sis alv 24%

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Painopeitto on tehty 100% puuvillasta, päällisen voi pestä 60 asteessa pesukoneessa, painot ovat kiinitetty peiton sisään nepeillä ja ne voi pestä 60 asteessa käsinpesussa.

Tässä peitossa ei ole siis vanua mukana, vaan koostuu 2 kerroksesta puuvillaa + 6 painosta, joita voi halutessaan vähentää, koska ovat kiinni nepeillä peiton sisällä. Peittoa on tarkoitus käyttää esim. tavallisen peiton päällä, antamassa turvallisuuden tunnetta, rauhoittamaan, lievittää ahdistusta, helpottamaan nukahtamista. Painopeitto rauhoittaa hermostoa. Painot eivät mene aivan peiton reunoihin saakka.

Jos peiton rullaa, sitä voi käyttä myös esim. sylissä antamaan keskittysmisrauhan istumistilanteissa.

Peittoa ei saa käyttää henkilöillä, joilla on hengitys- tai verenkiertoelimistön sairauksia, murtumia, osteoporoosia tai ahtaanpaikankammoa. Peittoa käytettään lapsilla valvotusti ja peiton painosuositus on 10% peiton käyttäjän painosta.

Aikuiset voivat käyttää tätä peittoa niissä osissa vartaloaan jossa tuntee että tarvitsee rauhoittumista, esim. jalat, selkä.

Materiaali: Pesunkestävä myrkytön elintarvikekelpoinen painopeittorae rPET food grade GR ja 100% raakapuuvilla

Peitto-osan pesu 60 astetta pesukoneessa, irroita pesun ajaksi painot ja ne pitää pestä käsin. Peittoa ei voi mankeloida, silitys varovasti, silitysrauta ei voi osua neppeihin, muuten ne sulavat ja painoja ei sen jälkeen voi enää kiinittää niihin kiinni.

Valmistettu Suomessa

Halutessaan peitolle voidaan ommella päällinen, hintaan vaikuttaa materiaali, joten kannattaa kysellä millaisia kankaita löytyy.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Painopeitto 95x62cm n.4kg TILAUSTUOTE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *